Onze klanten beoordelen onze service met een 9.9/10

Tiguan

Zeer tevreden over de auto en de aflevering van mijn VW Tiguan.

― Jan Westenberg


Ontzettend tevreden

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring bij autobedrijf Van Braam auto’s. De verkoper was niet alleen vriendelijk, maar ook zeer meedenkend. Ik kocht een leuke VW up, maar er bleek iets mee te zijn. Gelukkig werd dit probleem super opgelost, waardoor ik nu vol vertrouwen en blij ben met mijn aankoop. De service was uitstekend en ik kan dit autobedrijf van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe auto. Bedankt voor de geweldige ervaring!"

― REINIER WISSINK


Tevreden

Uitstekend geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe golf station; prachtige wagen die heel compleet en zorgvuldig werd afgeleverd door Martin. Hij gaf ons alle vertrouwen en dacht heel constructief mee. Was voor ons 'niet echt om de hoek' om naar Braam Occasions te komen maar uiteindelijk meer dan de moeite waard gebleken!

― MARK ANNEKE


Super goed geholpen

Nu mij tweede auto daar gekocht en weer super geholpen. Martin komt zijn afspraken na zoals hij het geloofd. Zeker voor herhaling vatbaar. Dank je wel Martin

― BERT KOOPS VAN T JAGT


Geweldig

Een betrouwbaar bedrijf welke zijn afspraken na komt. Bus was als omschreven. Als we nog een bedrijfswagen nodig zijn nemen we zeker contact op.

― BERT .


Tot op heden blij met de aankoop

Via Internet hier terecht gekomen. Het voelde goed, en betrouwbaar, geen gladde praatjes. Mooie auto gekocht en gelijk meegenomen. Eigenaar houdt zich aan de afspraken. Tot op heden blij met de aankoop

― JAN WIJNSMA


2x volkswagen up gekocht

2x volkswagen up gekocht

― MARCEL WOLTHUIS


TOP

Een mooie bijna nieuwe VW Tiguan bij Martin van Braam gekocht. Prima service, heeft uitgebreid tijd voor ons uitgetrokken, geen verkoop praatjes maar gewoon recht toe aan duidelijk verhaal over de auto en naar ons toe, goede prijs ook op de inruil auto van ons. Ik had gelijk een goed gevoel bij zowel de auto als bij Martin van Braam. TOP.

― ENRICO VENEZIANO


Tijd en aandacht voor de klant.

Transparant en meedenkend bedrijf Martin heeft ons bij meerdere aanschaffingen en inruilingen geholpen. Die ons nooit in de steek hebben gelaten. En mocht er wat zijn, M. Van Braam occasions is er om je te helpen. Klantvriendelijk. Tijd en aandacht voor de klant.

― LAUWRENZ & RENATE SNIJDER


Vriendelijk en betrouwbaar adres, auto zeer netjes afgeleverd.

Vriendelijk en betrouwbaar adres, auto zeer netjes afgeleverd.

― PAUL EN ANNE DOORNBOS


Vriendelijk en betrouwbaar adres, auto zeer netjes afgeleverd.

Vriendelijk en betrouwbaar adres, auto zeer netjes afgeleverd.

― PAUL EN ANNE DOORNBOS


Goed en eerlijk advies

Onlangs de 2e auto bij Martin gekocht. Goed en eerlijk advies. Denkt goed mee. Auto uitstekend afgeleverd. Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Top bedrijf.

― BERTUS JANSEN


Betrouwbaar

Een Golf Plus gekocht bij Martin Braam Occasion. Een man zonder verkoop praatjes en zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. De verkoop was snel gesloten, met name door het vertrouwen wat Martin geeft en uitstraalt.

― HARRY HEINEMANS


Audi A3

Audi A3 bij Martin van braam gekocht en boven verwachting afgeleverd super tevreden mee zeker bij een volgende zoekt toch beginnen we bij Martin

― FAM. NIENS


Auto bevalt super!

Via internet een auto gevonden. Per telefoon keurig te woord gestaan door de eigenaar. Buiten de reguliere openingstijden een afspraak gemaakt voor een proefrit. Daarbij heel plezierig en netjes te woord gestaan. De auto was zeer netjes en voldeed aan de beschrijving. We rijden nu enkele weken in de auto, maar de auto bevalt super!!

― W HOEKSTRA


Geweldig

Auto aangeschaft bij van Braam. Super nette man, auto nogsteeds in perfecte conditie.

― KOEN VAN GINKEL


Zeer tevreden

Na een zoektocht op internet kwamen wij uit bij Braam Occasions in Sibculo. Na een eerste contact werd ons al duidelijk dat dit goed voelde. Geen mooie opdringerige praatje in het mailcontact maar helder en duidelijk. Na een voorstel van ons, dat werd geaccepteerd richting Sibculo gereden. Dhr Braam kon ons zelf na sluitingstijd ontvangen en maakte een gedegen, vertrouwde en rustige indruk. Geen poeha maar gewoon. Koffie werd aangeboden en een proefrit gemaakt. Zoals wij al dachten en bleek ons voorgevoel te kloppen. Dit is een bedrijf zoals je hoopt ze aan te treffen. Dat wat ze schrijven is ook in daadwerkelijk zo. De auto was exact zoals beschreven en stond er super bij. De foto's van de website kwamen overeen. Dit ook al weleens heel anders meegemaakt! De auto voldeed aan onze verwachtingen en na een proefrit was de koop dan ook snel gesloten. Dank Braam occasions! Wanneer wij weer een auto zoeken is dit zeker een adres in ons boekje!

― SJOERD HOFSTEDE


Zeer positieve ervaring

We hebben nog nooit een recensie gegeven maar nu moet het er van komen. Zeer positieve ervaring gehad tijdens de proefrit en de aankoop. M. van Braam Occasions is een aanbeveling voor ieder die op zoek is naar een betrouwbare gebruikte auto.

― FAM KLEIJZEN


Top!!

Prettig contact en een klantvriendelijke service! Wij zijn zeer tevreden bij aanschaf en inruil. Transparant en meedenkend bedrijf ! Zelfs een ontbrekend service boekje geregeld en opgestuurd gekregen. Top!!

― FAM VD HAZEL


Super bedankt

Heb mijn auto daar gekocht, heel vriendelijk geholpen en na overleg zijn we tot overeenstemming gekomen, super goed gevoel over. Nu de auto op gehaald en was netjes afgeleverd. Super bedankt

― BERRY PIEFFERS


Perfect afgeleverd

Onze tweede auto ook bij M.van Braam Occasions aangeschaft. Perfect afgeleverd en een eerlijk advies.

― DHR BAKKER

Mogelijk gemaakt door Mobilox
4.9 / 5
Bekijk onze Google reviews Bekijk onze Google reviews
4.9 / 5